0 items
€ 0,00
Registreren

Lancering nieuwe zoektocht Elly de Ekster met een High Tea

in het begijnhof

zo 25 aug '24 | 11:00 tot 17:00 | Begijnhofmuseum
Om de komst van een nieuwe zoektocht te vieren, organiseert Elly de Ekster een High Tea op kindermaat in het Begijnhofmuseum
Zomeractiviteiten Musea
Beschrijving

Lancering nieuwe zoektocht Elly de Ekster met een High Tea

Neem deel aan een nieuwe interactieve speurtocht door het Begijnhofmuseum en ontdek fascinerende voorwerpen en verhalen uit het verleden. Test je kennis over begijnen terwijl je zoekt naar verborgen schatten en mysteries ontrafelt. Een spannend avontuur voor jong en oud!

Om de komst van het gezinsvriendelijke aanbod te vieren, organiseert Elly de Ekster een High Tea op kindermaat! Doorheen de dag kunnen de kinderen genieten van een hapje en een drankje in de tuin van het museum. Ze versieren er met liefde en zorg hun sandwich of muffin en lessen er hun dorst met grenadine of een kop thee terwijl je samen geniet van deze uitzonderlijke plek. Een perfecte zomerdag in UNESCO werelderfgoed.

Opgelet: koop hier je ticket voor het deelnemende kind (niet voor jezelf). Ouders/begeleiders betalen ter plaatse enkel nog de normale toegangsprijs tot het museum (5 euro / reductietarief 3 euro / kansentarief 1 euro) Voor -18 jarigen is een museumbezoek steeds gratis.

 Voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Begijnhofmuseum: Begijnhof 56 - 2300 Turnhout, BE
Externe links
  • Musea Turnhout
    museumworkshop@turnhout.be
    014 41 56 21
Prijzen
Voorverkoop € 5,00
Prijsinformatie

Opgelet: koop hier je ticket voor het deelnemende kind (niet voor jezelf). Ouders/begeleiders betalen ter plaatse enkel nog de normale toegangsprijs tot het museum.

standaard: 5 euro
UiTPAS kansentarief: 1 euro (niet online beschikbaar)