0 items
€ 0,00
Registreren

Kerstconcert Gaudioso

za 10 dec '22 | 16:00 tot 17:30 | Sint-Pieterskerk
Kerstconcert met Voces Capituli en Pizzicanto. In de lijn van de vroegere – erg populaire – kerstconcerten van VZW Octave, brengen de beide koren klassieke en minder bekende kerstliederen. Er is weer ruimte voor samenzang met de toeschouwers. Voces Capituli is een vocaal ensemble, ontstaan uit het Antwerps kathedraalkoor, bestaande uit tenoren en bassen. Het koor concentreert zich op de uitvoering van sacrale muziek zowel in de liturgie als in een concert. Het Turnhoutse kamerkoor Pizzicanto is voor het publiek geen onbekende. Achteraf kaarten we na met een warm drankje.
Toerisme & UiT | Concert Gaudioso
Beschrijving
Kerstconcert met Voces Capituli en Pizzicanto. In de lijn van de vroegere – erg populaire – kerstconcerten van VZW Octave, brengen de beide koren klassieke en minder bekende kerstliederen. Er is weer ruimte voor samenzang met de toeschouwers.
Voces Capituli is een vocaal ensemble, ontstaan uit het Antwerps kathedraalkoor,  bestaande uit tenoren en bassen. Het koor concentreert zich op de uitvoering van sacrale muziek zowel in de liturgie als in een concert.
Het Turnhoutse kamerkoor Pizzicanto is voor het publiek geen onbekende.
Achteraf kaarten we na met een warm drankje. 
Sint-Pieterskerk: Grote Markt 80 - 2300 Turnhout, BE
Externe links
  • Gaudioso
    info@gaudioso.net
    +32 0499 74 50 70
Prijzen
Voorverkoop € 18,00