0 items
€ 0,00
Registreren

Zoektocht

Op stap met speelkaarten

do 31 aug '23 | 00:00 tot 00:00 | Toerismehuis 't Steentje
Ga op stap en ontdek Turnhout aan de hand van een set van zestien speelkaarten. Elke kaart is gekoppeld aan een specifieke stopplaats. Per locatie krijg je een korte historische uitleg over de plek of het monument aangevuld met een tip en een speelkaartenweetje. De vooraf uitgestippelde route volg je aan de hand van de routebeschrijving op de kaarten.
Themawandelingen Turnhoutse Stadsgidsen | Toerisme & UiT
Beschrijving

Ga op stap en ontdek Turnhout aan de hand van een set van zestien speelkaarten.
Elke kaart is gekoppeld aan een specifieke stopplaats. Per locatie krijg je een korte historische uitleg over de plek of het monument aangevuld met een tip en een speelkaartenweetje.
De vooraf uitgestippelde route volg je aan de hand van de routebeschrijving op de kaarten.

Wedstrijd
Kijk tijdens je tocht ook zeker goed rond. Want in de omgeving van elke stopplaats moet je een vergrote speelkaart zoeken met onderaan een letter. In de set vind je een kaart met een invulblad waarop je alle gevonden letters noteert. Op het einde van je wandeling vorm je met deze letters een slagzin. Vul die in op het antwoordformulier en deponeer dat in de daarvoor bestemde brievenbus bij Toerisme & UiT. Elke maand worden uit de juiste inzendingen winnaars geloot. Zij krijgen een prijs uit de prijzenpot en worden per brief of per mail op de hoogte gebracht. Donderdag 31 augustus 2023 is de uiterste inleverdatum voor de ingevulde formulieren.

Kom op tegen kanker
Door de speurtocht ‘Op stap met speelkaarten’ aan te kopen, ben je niet alleen zeker van een gezellig uitje met familie en/of vrienden. Maar je steunt er ook het goede doel mee. Want de volledige opbrengst gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’. De set is niet alleen een op en top Turnhouts product, maar ook een unieke uitgave. Cartamundi, wereldleider in de productie van speelkaarten, heeft de fabricage op zich genomen. Van een verzamelstuk gesproken!

Toerismehuis 't Steentje: Grote Markt 44 - 2300 Turnhout, BE
Externe links
Prijzen
Zoektocht € 10,00
Prijsinformatie

10 euro

Je kan kiezen of je de zoektocht afhaalt bij Toerisme & UiT, Grote Markt 44 of dat de zoektocht wordt verzonden met de post.
De levertermijn bedraagt 10 dagen.