0 items
€ 0,00
Registreren

Schildpad Labyrint

Sprookje op basis van een kinderdroom

za 20 aug '22 | 15:00 tot 17:00 | Stadsboerderij
De workshop schildpad labyrint start vanuit een kinderdroom: hoe kan je deze uitbeelden en dansen? Door combinatie van dans, yoga, krijgskunstvaardigheden en zang krijg je een uniek geheel. Elisabeth, die de workshop geeft, brengt vitaliteit, kracht en souplesse samen door een fusie van oosterse en westerse bewegingskunsten. De creativiteit van de kinderen wordt geactiveerd en laat hen thuiskomen in de bron. De workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar, volwassenen zijn ook zeker welkom om samen met hun mete-, klein-, kind aan te sluiten.
Workshop Stadsboerderij
Beschrijving

De workshop schildpad labyrint start vanuit een kinderdroom: hoe kan je deze uitbeelden en dansen? Door combinatie van dans, yoga, krijgskunstvaardigheden en zang krijg je een uniek geheel. Elisabeth, die de workshop geeft, brengt vitaliteit, kracht en souplesse samen door een fusie van oosterse en westerse bewegingskunsten. De creativiteit van de kinderen wordt geactiveerd en laat hen thuiskomen in de bron.

De workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar, volwassenen zijn ook zeker welkom om samen met hun mete-, klein-, kind aan te sluiten.

Een ticket kost 5 euro per persoon die deelneemt.

Stadsboerderij: Veldekensweg 10 - 2300 Turnhout, BE
  • Ondernemen & Werk
    ondernemen@turnhout.be
    014 44 33 34
Prijzen
Voorverkoop € 5,00
Prijsinformatie
Een ticket kost 5 euro per persoon die deelneemt.