0 items
€ 0,00
Registreren

Concerti Italiani - Volzet

Concertavond Iris Ensemble

Online bestellen was tot zo 02 okt '22 12:00
zo 02 okt '22 | 19:30 tot 22:00 | Klein Engelandhoeve
Op 2 oktober kan je komen luisteren naar een avond vol rijke en kleurrijke klanken van 18de eeuwse Italiaanse barokcomponisten zoals Antonio Vivaldi, gespeeld op historische instrumenten en volgens een historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk. Uitgevoerd door een professioneel Brussels barokensemble dat in enkele bezetting de finesses van de kamermuziek combineert met de rijke klank van orkestrale muziek. Hun uitvoeringen zijn steeds energiek en dynamisch. En ze willen hun enthousiasme delen met het publiek. Kom jij kijken en luisteren naar dit bijzondere optreden? Benieuwd wat je kan verwachten? Neem dan alvast een kijkje op hun Facebookpagina.
Uitstap | Concert Klein Engelandhoeve
Beschrijving

Op 2 oktober kan je komen luisteren naar een avond vol rijke en kleurrijke klanken van 18de eeuwse Italiaanse barokcomponisten zoals Antonio Vivaldi, gespeeld op historische instrumenten en volgens een historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk.

Uitgevoerd door een professioneel Brussels barokensemble dat in enkele bezetting de finesses van de kamermuziek combineert met de rijke klank van orkestrale muziek. Hun uitvoeringen zijn steeds energiek en dynamisch. En ze willen hun enthousiasme delen met het publiek. Kom jij kijken en luisteren naar dit bijzondere optreden?

Benieuwd wat je kan verwachten? Neem dan alvast een kijkje op hun Facebookpagina.


 

Klein Engelandhoeve: Klein Engeland 29 - 2300 Turnhout, BE
Externe links
  • Ondernemen en werk
    ondernemen@turnhout.be
    014/44.33.34
Prijzen
Kassa € 15,00
-12 jaar € 0,00
Studenten € 12,00
Prijsinformatie

15 euro per volwassene

-12 jaar gratis

12 euro voor studenten